Valokuitu Hankasalmi

Järvi-Suomen Valokuitu rakentaa Hankasalmen taajaman ja Hankasalmen aseman alueet kattavan valokuituverkon. Hankasalmen valokuituverkon rakennustyöt alkavat kesäkuussa 2024, ja verkon on tarkoitus valmistua vuoden loppuun mennessä.

Hankasalmi, nyt on aika tilata valokuituliittymä!

Minne Hankasalmella valokuituverkko rakennetaan

Hankasalmen taajaman ja Hankasalmen aseman alueen valokuituverkot rakennetaan vuonna 2024. Ensimmäisten valokuituliittymien odotetaan olevan Hankasalmella käytössä syksyllä 2024.

Hankasalmen asemalla verkon rakennustyöt alkoivat kesäkuun alussa, josta rakentaminen jatkuu kohti asemaa.  Yhdessä valokuituverkon rakentamisen kanssa saneerataan myös alueen sähköverkko.

Hankasalmen kirkonkylän alueen sähköverkon saneeraus ja samaan aikaan toteutettava valokuituverkon rakennustyö alkaa heinäkuun lopussa. Työt on tarkoitus aloittaa taajaman pohjoispäästä, josta rakentaminen etenee Mustanimentien, Viertotien, Kaskitien ja Honkatien alueelta kohti etelää.

Hankasalmen taajaman ja Hankasalmen aseman alueiden  valokuituverkko  kartalla:

format_quote

Huomio Hankasalmi, valokuituliittymä kannattaa tilata nyt!

Valokuituliittymä Hankasalmi 799 €

Hinta sisältää valokuituliittymän, päätelaitteen ja yhteyden avaamisen yksityisasiakkaille Hankasalmen valokuituhankealueilla.

Emme lisää hintaan ylimääräisiä yllätysmaksuja.

Valokuitupalvelut Hankasalmelle

Järvi-Suomen Valokuitu tuo Hankasalmelle nopeat ja luotettavat laajakaistayhteydet ja kaapelitelevisiopalvelut.

Kun tilaat valokuituliittymän, voit valita laajakaistapalvelun kolmesta eri nopeudesta:

Netti200 44,00 €/kk

Symmetrinen 200 Mbit/s yhteysnopeus on hyvä perusnopeus, joka tarjoaa rivakkaa tiedonsiirtoa myös satunnaiselle etätyöskentelijälle tai maltilliseen nettipelaamiseen. Netti200 -palvelun kaista riittää mukavasti verkkoneuvotteluihin, videostriimaukseen ja verkon suoratoistopalvelujen käyttöön.

Netti500 51,00 €/kk

Symmetrinen 500 Mbit/s yhteysnopeus on laajakaistapalvelu koko perheelle ja taipuu etätyöskentelijän kotitoimistossa sujuvasti suurienkin tiedostojen käsittelyyn. Latausnopeutta tässä palvelussa riittää vaativallekin nettipelaajalle, videostriimaus sujuu ja verkon suoratoistopalvelut pyörivät pätkimättä useammallakin laitteella yhtä aikaa. Samalla yhteydellä hoituvat myös kiinteistön turvapalvelut.

Netti1000 59,00 €/kk

Kun haluat parhaan, valitse symmetrinen 1000 Mbit/s yhteysnopeus. Tällä yhteydellä hoituu vaivattomasti erittäin suurien tiedostojen lataus ja lähetys. Tässä palvelussa kaistaa on intohimoisellekin nettipelaajalle kerrankin riittävästi eikä Netti1000 ei nikottele, vaikka verkkoon olisi kytketty useita laitteita yhtä aikaa.

Laajakaistan kuukausimaksuun sisältyy Kaapelitelevisiopalvelu

Järvi-Suomen Valokuitun laajakaistapalvelupaketti sisältää aina myös Kaapelitelevisiopalvelun. Valokuituverkon kautta toimitettava tv-signaali takaa monipuolisen kanavatarjonnan ja varmatoimiset  tv-lähetykset, joissa kuvan laatu ei vaihtele säätilan mukaan.

Yritysasiakas, jätä yhteydenottopyyntö!

Palvelut yrityksille

Käyttöpaikkojen tiedot

Mikäli haluat solmia sopimuksen useampaan käyttöpaikkaan kerralla, kirjoita käyttöpaikkojen osoitetiedot alla olevaan viestikentään.

Lomaketta suojaa reCAPTCHA, johon pätevät Googlen tietosuojakäytäntö ja käyttöehdot.

Valokuitupalvelut yrityksille ja taloyhtiöille

Tarjoamme Hankasalmen taajaman ja aseman valokuituhankkeiden alueilla monipuoliset tietoliikennepalvelut myös yrityksille. Taloyhtiöille valokuitu mahdollistaa huolettoman taloyhtiölaajakaistan ja kaapelitelevisiopalvelut.
Jätä yhteydenottopyyntö oheisella lomakkeella ja jutellaan lisää!

Usein kysytyt kysymykset

Rakentamispäätös on jo tehty: valokuituverkko rakennetaan kattamaan sekä Hankasalmen taajaman, että Hankasalmen aseman alueet.

Valokuituliittymän voi tilata Hankasalmen taajaman ja Hankasalmen aseman alueilla kaikkiin kiinteistöihin. Emme tee erillisiä aluekohtaisia rakentamispäätöksiä; kaikki ilmoitetulle saatavuusalueelle tilatut liittymät toimitetaan. Verkkoa rakennetaan kuitenkin tarveperusteisesti: jos jollekin kadulle ei tule lainkaan valokuituliittymätilauksia, ei sinne myöskään rakenneta verkkoa.

Järvi-Suomen Valokuitu aloittaa valokuituverkon rakennustyöt Hankasalmen keskustaajamassa ja aseman alueella keväällä 2024. Kokonaisuudessaan Hankasalmen valokuituverkko on valmis vuonna 2025.

Liittymätilauksen voi tehdä vaikka heti – vain tilaamalla liittymän voi varmistaa, että valokuitu varmasti rakennetaan myös omalle kotikadulle.

Järvi-Suomen Valokuitu tarjoaa Hankasalmen taajamaan ja Hankasalmen aseman alueille valokuituliittymän hintaan 799 euroa. Hinta sisältää liittymän asennuksen, päätelaitteen ja käyttöönoton. Valokuituliittymän hinta edellyttää 24 kk sitoumusta laajakaistapalvelusta.

Tekemästäsi ehdollisesta sopimuksesta tulisi selvästi käydä ilmi, milloin ja millä ehdoilla operaattori tekee alueen rakentamispäätöksen. Sopimuksen irtisanomisesta voi seurata purkumaksu, mutta ennen rakentamisen aloittamista se ei saisi sisältää kuin välittömästi tilauksestasi aiheutuneita kuluja.

Lue lisää ehdollisten valokuitusopimusten ehdoista artikkelistamme

Mikä on Järvi-Suomen Valokuitu?

Järvi-Suomen Valokuitu Oy on 2023 perustettu Suur-Savon Sähkö -konsernin tytäryhtiö, joka täydentää Järvi-Suomen alueella olemassa olevaa vahvojen laajakaistayhteyksien tarjontaa.