Valokuitu Kangasniemi

Järvi-Suomen Valokuitu rakentaa vuosina 2024-2025 nopean ja toimintavarman valokuituverkon Kangasniemen kunnan keskustaajamaan.
Verkon rakennustyöt ovat alkaneet keväällä 2024 ja jatkuvat vuoden 2025 loppuun asti. Ensimmäiset valokuituliittymät alueella saadaan käyttöön elo-syyskuussa 2024.

Hei Kangasniemi, nyt on aika tilata valokuitu kotiin!

Minne Kangasniemen valokuituverkko rakennetaan

Kangasniemen keskustaajaman kattava valokuituverkko rakentuu kolmessa osassa.
Rakennustyöt alkavat keskiviikkona 15. toukokuuta Lapasniemessä alueella Lapastie, Kortekuja, Kanervakuja ja Kaislakuja.

Lapasniemen ja keskustan alueella verkon on tarkoitus valmistua vuoden 2024 loppuun mennessä.  Marjoniemen alue rakennetaan vuonna 2025. Ensimmäiset valokuituliittymät ovat Kangasniemellä käytössä syksyllä 2024.

Kokonaisuudessaan valokuituverkon odotetaan olevan valmis vuoden 2025 lopussa.

Kangasniemen valokuituhanke kartalla:

format_quote

Hei Kangasniemi, nyt on aika tilata valokuituliittymä!

Valokuituliittymä Kangasniemi 799 €

Hinta sisältää valokuituliittymän, päätelaitteen ja yhteyden avaamisen yksityisasiakkaille Kangasniemen valokuituhankealueella.

Emme lisää hintaan ylimääräisiä yllätysmaksuja.

Valokuitupalvelut Kangasniemellä

Järvi-Suomen Valokuitu tuo Kangasniemen asukkaille nopeat ja luotettavat laajakaistayhteydet ja kaapelitelevisiopalvelut.

Kun tilaat valokuituliittymän, voit valita laajakaistapalvelun kolmesta eri nopeudesta:

Netti200 44,00 €/kk

Symmetrinen 200 Mbit/s yhteysnopeus on hyvä perusnopeus, joka tarjoaa rivakkaa tiedonsiirtoa myös satunnaiselle etätyöskentelijälle tai maltilliseen nettipelaamiseen. Netti200 -palvelun kaista riittää mukavasti verkkoneuvotteluihin, videostriimaukseen ja verkon suoratoistopalvelujen käyttöön.

Netti500 51,00 €/kk

Symmetrinen 500 Mbit/s yhteysnopeus on laajakaistapalvelu koko perheelle ja taipuu etätyöskentelijän kotitoimistossa sujuvasti suurienkin tiedostojen käsittelyyn. Latausnopeutta tässä palvelussa riittää vaativallekin nettipelaajalle, videostriimaus sujuu ja verkon suoratoistopalvelut pyörivät pätkimättä useammallakin laitteella yhtä aikaa. Samalla yhteydellä hoituvat myös kiinteistön turvapalvelut.

Netti1000 59,00 €/kk

Kun haluat parhaan, valitse symmetrinen 1000 Mbit/s yhteysnopeus. Tällä yhteydellä hoituu vaivattomasti erittäin suurien tiedostojen lataus ja lähetys. Tässä palvelussa kaistaa on intohimoisellekin nettipelaajalle kerrankin riittävästi eikä Netti1000 ei nikottele, vaikka verkkoon olisi kytketty useita laitteita yhtä aikaa.

Laajakaistan kuukausimaksuun sisältyy Kaapelitelevisiopalvelu

Järvi-Suomen Valokuitun laajakaistapalvelupaketti sisältää aina myös Kaapelitelevisiopalvelun. Valokuituverkon kautta toimitettava tv-signaali takaa monipuolisen kanavatarjonnan ja varmatoimiset  tv-lähetykset, joissa kuvan laatu ei vaihtele säätilan mukaan.

Yritysasiakas, jätä yhteydenottopyyntö!

Palvelut yrityksille

Käyttöpaikkojen tiedot

Mikäli haluat solmia sopimuksen useampaan käyttöpaikkaan kerralla, kirjoita käyttöpaikkojen osoitetiedot alla olevaan viestikentään.

Valokuitupalvelut yrityksille ja taloyhtiöille

Tarjoamme Kangasniemen keskustaajaman alueella myös monipuoliset tietoliikennepalvelut yrityksille. Taloyhtiöille valokuitu mahdollistaa huolettoman taloyhtiölaajakaistan ja kaapelitelevisiopalvelut.
Jätä yhteydenottopyyntö oheisella lomakkeella ja jutellaan lisää!

Usein kysytyt kysymykset

Rakentamispäätös on jo tehty: valokuituverkko rakennetaan koko Kangasniemen keskustaajaman alueelle

Valokuituliittymän voi tilata Kangasniemen keskustaajaman alueella kaikkiin kiinteistöihin. Emme tee erillisiä aluekohtaisia rakentamispäätöksiä; kaikki ilmoitetulle saatavuusalueelle tilatut liittymät toimitetaan. Verkkoa rakennetaan kuitenkin tarveperusteisesti: jos jollekin kadulle ei tule lainkaan valokuituliittymätilauksia, ei sinne myöskään rakenneta verkkoa.

Järvi-Suomen Valokuitu aloittaa valokuituverkon rakennustyöt Kangasnimen keskustaajamassa keväällä 2024. Kokonaisuudessaan Kangasniemen keskustaajaman valokuituverkko on valmis vuonna 2025.

Liittymätilauksen voi tehdä vaikka heti – vain tilaamalla liittymän voi varmistaa, että valokuitu varmasti rakennetaan myös omalle kotikadulle.

Järvi-Suomen Valokuitu tarjoaa Kangasniemen keskustaajamaan valokuituliittymän hintaan 799 euroa. Hinta sisältää liittymän asennuksen, päätelaitteen ja käyttöönoton. Valokuituliittymän hinta edellyttää 24 kk sitoumusta laajakaistapalvelusta.

Tekemästäsi ehdollisesta sopimuksesta tulisi selvästi käydä ilmi, milloin ja millä ehdoilla operaattori tekee alueen rakentamispäätöksen. Sopimuksen irtisanomisesta voi seurata purkumaksu, mutta ennen rakentamisen aloittamista se ei saisi sisältää kuin välittömästi tilauksestasi aiheutuneita kuluja.

Lue lisää ehdollisten valokuitusopimusten ehdoista artikkelistamme

Mikä on Järvi-Suomen Valokuitu?

Järvi-Suomen Valokuitu Oy on 2023 perustettu Suur-Savon Sähkö -konsernin tytäryhtiö, joka täydentää Järvi-Suomen alueella olemassa olevaa vahvojen laajakaistayhteyksien tarjontaa.