Valokuitu Lievestuore

Järvi-Suomen Valokuitu rakentaa Lievestuoreen taajaman kattavan valokuituverkon. Lievestuoreen valokuituverkon rakennustyöt alkavat keväällä 2024, ja verkon on tarkoitus valmistua vuoden loppuun mennessä.

Huomio Lievestuore, valokuituliittymä on aika tilata nyt!

Minne Lievestuoreen valokuituverkko rakennetaan

Lievestuoreen taajaman valokuituverkon rakennustyöt alkavat maanantaina 22. huhtikuuta. Valokuituverkko rakentuu vuoden 2024 aikana, ja ensimmäisten valokuituliittymien Lievestuoreella odotetaan olevan käytössä elokuussa.

Kaivuutyöt Lievestuoreella ovat edenneet, ja tällä hetkellä kaivettuna on Kuusitien, Katajatien, Männikkötien, Petäjätien sekä Sirppikadun, Tikanpolun ja Kaskikujan alue.
Seuraavaksi rakennustyöt siirtyvät Liisanpolun, Raamikujan, Rantapolun, Laitisentien alueelle ja sieltä Laitapellontien, Ketaramäentien ja Salmenlantien tuntumaan.

Osa Lievestuoreen keskustaajaman alueen valokuituverkosta rakentuu yhtä aikaa saneerattavan sähköverkon kanssa. Alueilla, joissa sähköverkkoa saneerataan, on rakennustöiden suunniteltu alkavan heinä-elokuun vaihteessa.

Mikäli joiltakin kaduilta ei tule lainkaan valokuitutilauksia, sinne ei rakenneta verkkoa eikä valokuitusaatavuutta ole tulevaisuudessakaan ilman uusia kaivuutöitä.

Lievestuoreen valokuituverkko  kartalla:

format_quote

Huomio Lievestuore, on aika tilata valokuituliittymä!

Valokuituliittymä Lievestuore 799 €

Hinta sisältää valokuituliittymän, päätelaitteen ja yhteyden avaamisen yksityisasiakkaille Lievestuoreen valokuituhankealueella.

Emme lisää hintaan ylimääräisiä yllätysmaksuja.

Valokuitupalvelut Lievestuoreella

Järvi-Suomen Valokuitu tuo Lievestuoreen asukkaille nopeat ja luotettavat laajakaistayhteydet ja kaapelitelevisiopalvelut.

Kun tilaat valokuituliittymän, voit valita laajakaistapalvelun kolmesta eri nopeudesta:

Netti200 44,00 €/kk

Symmetrinen 200 Mbit/s yhteysnopeus on hyvä perusnopeus, joka tarjoaa rivakkaa tiedonsiirtoa myös satunnaiselle etätyöskentelijälle tai maltilliseen nettipelaamiseen. Netti200 -palvelun kaista riittää mukavasti verkkoneuvotteluihin, videostriimaukseen ja verkon suoratoistopalvelujen käyttöön.

Netti500 51,00 €/kk

Symmetrinen 500 Mbit/s yhteysnopeus on laajakaistapalvelu koko perheelle ja taipuu etätyöskentelijän kotitoimistossa sujuvasti suurienkin tiedostojen käsittelyyn. Latausnopeutta tässä palvelussa riittää vaativallekin nettipelaajalle, videostriimaus sujuu ja verkon suoratoistopalvelut pyörivät pätkimättä useammallakin laitteella yhtä aikaa. Samalla yhteydellä hoituvat myös kiinteistön turvapalvelut.

Netti1000 59,00 €/kk

Kun haluat parhaan, valitse symmetrinen 1000 Mbit/s yhteysnopeus. Tällä yhteydellä hoituu vaivattomasti erittäin suurien tiedostojen lataus ja lähetys. Tässä palvelussa kaistaa on intohimoisellekin nettipelaajalle kerrankin riittävästi eikä Netti1000 ei nikottele, vaikka verkkoon olisi kytketty useita laitteita yhtä aikaa.

Laajakaistan kuukausimaksuun sisältyy Kaapelitelevisiopalvelu

Järvi-Suomen Valokuitun laajakaistapalvelupaketti sisältää aina myös Kaapelitelevisiopalvelun. Valokuituverkon kautta toimitettava tv-signaali takaa monipuolisen kanavatarjonnan ja varmatoimiset  tv-lähetykset, joissa kuvan laatu ei vaihtele säätilan mukaan.

Yritysasiakas, jätä yhteydenottopyyntö!

Palvelut yrityksille

Käyttöpaikkojen tiedot

Mikäli haluat solmia sopimuksen useampaan käyttöpaikkaan kerralla, kirjoita käyttöpaikkojen osoitetiedot alla olevaan viestikentään.

Valokuitupalvelut yrityksille ja taloyhtiöille

Tarjoamme Lievestuoreen valokuituhankkeen alueella monipuoliset tietoliikennepalvelut myös yrityksille. Taloyhtiöille valokuitu mahdollistaa huolettoman taloyhtiölaajakaistan ja kaapelitelevisiopalvelut.
Jätä yhteydenottopyyntö oheisella lomakkeella ja jutellaan lisää!

Usein kysytyt kysymykset

Rakentamispäätös on jo tehty: Järvi-Suomen Valokuitu Oy rakentaa valokuituverkon, joka kattaa koko Lievestuoreen keskustaajaman vuonna 2024.

Valokuituliittymän voi tilata Lievestuoreen keskustaajaman alueella kaikkiin kiinteistöihin. Emme tee erillisiä aluekohtaisia rakentamispäätöksiä; kaikki ilmoitetulle saatavuusalueelle tilatut liittymät toimitetaan. Verkkoa rakennetaan kuitenkin tarveperusteisesti: jos jollekin kadulle ei tule lainkaan valokuituliittymätilauksia, ei sinne myöskään rakenneta verkkoa.

Järvi-Suomen Valokuitu aloittaa valokuituverkon rakennustyöt Lievestuoreella keväällä 2024. Lievestuoreen valokuituverkko valmistuu vuoden loppuun mennessä.

Liittymätilauksen voi tehdä vaikka heti – vain tilaamalla liittymän voi varmistaa, että valokuitu varmasti rakennetaan myös omalle kotikadulle.

Järvi-Suomen Valokuitu tarjoaa Lievestuoreen keskustaajamaan valokuituliittymän hintaan 799 euroa. Hinta sisältää liittymän asennuksen, päätelaitteen ja käyttöönoton. Valokuituliittymän hinta edellyttää 24 kk sitoumusta laajakaistapalvelusta.

Tekemästäsi ehdollisesta sopimuksesta tulisi selvästi käydä ilmi, milloin ja millä ehdoilla operaattori tekee alueen rakentamispäätöksen. Sopimuksen irtisanomisesta voi seurata purkumaksu, mutta ennen rakentamisen aloittamista se ei saisi sisältää kuin välittömästi tilauksestasi aiheutuneita kuluja.

Lue lisää ehdollisten valokuitusopimusten ehdoista artikkelistamme

Mikä on Järvi-Suomen Valokuitu?

Järvi-Suomen Valokuitu Oy on 2023 perustettu Suur-Savon Sähkö -konsernin tytäryhtiö, joka täydentää Järvi-Suomen alueella olemassa olevaa vahvojen laajakaistayhteyksien tarjontaa.