Valokuitu Mäntyharjuun

Järvi-Suomen Valokuitu tuo nopean ja toimintavarman valokuituverkon Mäntyharjun taajamaan.
Verkon rakennustyöt ovat alkaneet huhtikuussa 2024 ja jatkuvat vuoden 2025 loppuun asti. Ensimmäiset valokuituliittymät alueella saadaan käyttöön elo-syyskuussa 2024.

Nyt on aika tilata valokuituliittymä!

Minne Mäntyharjussa saa valokuidun?

Mäntyharjun taajaman valokuituverkko rakentuu kolmessa osassa. Kaivuutyöt tehdään ensin rakennusalueilla 1 ja 2; Mäntyharjuntien pohjoispuolella, Laidunmaan alueella.  Nopeat tietoliikenneyhteydet mahdollistavan valokuituverkon kaivuutyöt alkoivat hutikuun puolivälissä ja nnsimmäisten joukossa valokuitua on rakennettu mm seuraaville kaduille: Teerilahdentie, Kaislapolku, Madepolku, Routatie, Kuhatie-Muikkupolku, Haukitie, Niemipolku, Kurssitie, Pihapolku, Paartopolku, Lankaniementie, Ahventie, Rantatie ja Pihlajakuja.

Alueella 1 työt jatkuvat kaivuujälkien siistimisillä sekä tonttikaivuilla, joissa tuodaan valokaapeli kadun varresta kiinteistölle. Ensimmäiset laajakaistapalvelut kytketään käyttöön kodeissa syksyn aikana.

Alueen 2 rakennustyöt alkavat pian

Alueen 2, eli Lustila-Vuoriniemi -seudun rakennustyöt ovat alkamassa touko-kesäkuun vaihteessa. Ensimmäisenä työn aloittaa alitusporausryhmä, joka valmistelee katujen ja risteysalueiden poikki kulkevat kaapelireitit. Tämän työvaiheen valmistuttua kaivuuryhmä siirtyy alueelle rakentamaan.

Kokonaisuudessaan valokuituverkon odotetaan olevan valmis vuoden 2025 lopussa.

Hankealue kartalla:

format_quote

Nyt on aika tilata valokuituliittymä!

Valokuituliittymä Mäntyharjuun 799 €

Hinta sisältää valokuituliittymän, päätelaitteen ja yhteyden avaamisen yksityisasiakkaille Mäntyharjun valokuituhankealueella.

Emme lisää hintaan ylimääräisiä yllätysmaksuja.

Valokuitupalvelut Mäntyharjussa

Valokuitu tuo Mäntyharjun taajaman asukkaille nopeat ja luotettavat laajakaistayhteydet ja kaapelitelevisiopalvelut.

Kun tilaat valokuituliittymän, voit valita laajakaistapalvelun kolmesta eri nopeudesta:

Netti200 44,00 €/kk

Symmetrinen 200 Mbit/s yhteysnopeus on hyvä perusnopeus, joka tarjoaa rivakkaa tiedonsiirtoa myös satunnaiselle etätyöskentelijälle tai maltilliseen nettipelaamiseen. Netti200 -palvelun kaista riittää mukavasti verkkoneuvotteluihin, videostriimaukseen ja verkon suoratoistopalvelujen käyttöön.

Netti500 51,00 €/kk

Symmetrinen 500 Mbit/s yhteysnopeus on laajakaistapalvelu koko perheelle ja taipuu etätyöskentelijän kotitoimistossa sujuvasti suurienkin tiedostojen käsittelyyn. Latausnopeutta tässä palvelussa riittää vaativallekin nettipelaajalle, videostriimaus sujuu ja verkon suoratoistopalvelut pyörivät pätkimättä useammallakin laitteella yhtä aikaa. Samalla yhteydellä hoituvat myös kiinteistön turvapalvelut.

Netti1000 59,00 €/kk

Kun haluat parhaan, valitse symmetrinen 1000 Mbit/s yhteysnopeus. Tällä yhteydellä hoituu vaivattomasti erittäin suurien tiedostojen lataus ja lähetys. Tässä palvelussa kaistaa on intohimoisellekin nettipelaajalle kerrankin riittävästi eikä Netti1000 ei nikottele, vaikka verkkoon olisi kytketty useita laitteita yhtä aikaa.

Laajakaistan kuukausimaksuun sisältyy Kaapelitelevisiopalvelu

Järvi-Suomen Valokuitun laajakaistapalvelupaketti sisältää aina myös Kaapelitelevisiopalvelun. Valokuituverkon kautta toimitettava tv-signaali takaa monipuolisen kanavatarjonnan ja varmatoimiset  tv-lähetykset, joissa kuvan laatu ei vaihtele säätilan mukaan.

Yritysasiakas, jätä yhteydenottopyyntö!

Palvelut yrityksille

Käyttöpaikkojen tiedot

Mikäli haluat solmia sopimuksen useampaan käyttöpaikkaan kerralla, kirjoita käyttöpaikkojen osoitetiedot alla olevaan viestikentään.

Valokuitupalvelut yrityksille ja taloyhtiöille

Tarjoamme Mäntyharjulla myös monipuoliset tietoliikennepalvelut yrityksille. Taloyhtiöille valokuitu mahdollistaa huolettoman taloyhtiölaajakaistan ja kaapelitelevisiopalvelut.
Jätä yhteydenottopyyntö oheisella lomakkeella ja jutellaan lisää!

Usein kysytyt kysymykset

Järvi-Suomen Valokuitu on jo tehnyt rakentamispäätöksen: valokuituverkko rakennetaan koko Mäntyharjun keskustaajamaan.

Valokuituliittymän voi tilata Mäntyharjun keskustan kaikkiin kiinteistöihin ja kaikki tilatut liittymät toimitetaan. Verkkoa rakennetaan kuitenkin tarveperusteisesti: jos jollekin kadulle ei tule lainkaan valokuituliittymätilauksia, ei sinne myöskään rakenneta verkkoa.

Järvi-Suomen Valokuitu aloittaa valokuituverkon rakennustyöt Mäntyharjun keskustaajamassa keväällä 2024. Kokonaisuudessaan verkko on valmis vuonna 2025.

Liittymätilauksen voi tehdä vaikka heti – vain tilaamalla liittymän voi varmistaa, että valokuitu varmasti rakennetaan myös omalle kotikadulle.

Järvi-Suomen Valokuitu tarjoaa Mäntyharjun keskustaajamaan valokuituliittymän hintaan 799 euroa. Hinta sisältää liittymän asennuksen, päätelaitteen ja käyttöönoton. Valokuituliittymän hinta edellyttää 24 kk sitoumusta laajakaistapalvelusta.

Tekemästäsi ehdollisesta sopimuksesta tulisi selvästi käydä ilmi, milloin ja millä ehdoilla operaattori tekee alueen rakentamispäätöksen. Sopimuksen irtisanomisesta voi seurata purkumaksu, mutta ennen rakentamisen aloittamista se ei saisi sisältää kuin välittömästi tilauksestasi aiheutuneita kuluja.

Lue lisää ehdollisten valokuitusopimusten ehdoista artikkelistamme

Mikä on Järvi-Suomen Valokuitu?

Järvi-Suomen Valokuitu Oy on 2023 perustettu Suur-Savon Sähkö -konsernin tytäryhtiö, joka täydentää Järvi-Suomen alueella olemassa olevaa vahvojen laajakaistayhteyksien tarjontaa.