Valokuitu Virtasalmi

Järvi-Suomen Valokuitu rakentaa nopean ja toimintavarman valokuituverkon Virtasalmen taajamaan. Rakennusalue kattaa Virtasalmen taajaman ja jatkuu siitä Väisälänkyläntietä länteen Kuosmalaan, Valkeiseeen ja Petäikköön asti.
Verkon rakennustyöt aloitetaan keväällä 2024 ja ne valmistuvat vuoden loppuun mennessä. Ensimmäiset valokuituliittymät alueella saadaan käyttöön elo-syyskuussa 2024.

Huomio Virtasalmi, nyt on aika tilata valokuituliittymä kotiin!

Minne valokuitua Virtasalmella rakennetaan?

Rakennustyöt Virtasalmella alkavat keväällä 2024 ja Virtasalmen taajaman alueelta verkko jatkuu Väisäläntien mukaisesti kohti Kuosmalaa, Nevankylää, Kantalaa, Valkeista ja Petäikköä. Rakennustyöt valmistuvat vuoden loppuun mennessä.

Virtasalmen valokuituhanke kartalla:

Karttakuva on suuntaa antava, tarkista valokuitusaatavuus ennen tilausta.

format_quote

Hei Virtasalmi, on aika tilata valokuituliittymä!

Valokuituliittymä Virtasalmi 799 €

Hinta sisältää valokuituliittymän, päätelaitteen ja yhteyden avaamisen yksityisasiakkaille Virtasalmen valokuituhankkeen alueella.

Emme lisää hintaan ylimääräisiä yllätysmaksuja.

Valokuitupalvelut Virtasalmella

Järvi-Suomen Valokuitu tuo Virtasalmen alueelle nopeat ja luotettavat laajakaistayhteydet ja kaapelitelevisiopalvelut.

Kun tilaat valokuituliittymän, voit valita laajakaistapalvelun kolmesta eri nopeudesta:

Netti200 44,00 €/kk

Symmetrinen 200 Mbit/s yhteysnopeus on hyvä perusnopeus, joka tarjoaa rivakkaa tiedonsiirtoa myös satunnaiselle etätyöskentelijälle tai maltilliseen nettipelaamiseen. Netti200 -palvelun kaista riittää mukavasti verkkoneuvotteluihin, videostriimaukseen ja verkon suoratoistopalvelujen käyttöön.

Netti500 51,00 €/kk

Symmetrinen 500 Mbit/s yhteysnopeus on laajakaistapalvelu koko perheelle ja taipuu etätyöskentelijän kotitoimistossa sujuvasti suurienkin tiedostojen käsittelyyn. Latausnopeutta tässä palvelussa riittää vaativallekin nettipelaajalle, videostriimaus sujuu ja verkon suoratoistopalvelut pyörivät pätkimättä useammallakin laitteella yhtä aikaa. Samalla yhteydellä hoituvat myös kiinteistön turvapalvelut.

Netti1000 59,00 €/kk

Kun haluat parhaan, valitse symmetrinen 1000 Mbit/s yhteysnopeus. Tällä yhteydellä hoituu vaivattomasti erittäin suurien tiedostojen lataus ja lähetys. Tässä palvelussa kaistaa on intohimoisellekin nettipelaajalle kerrankin riittävästi eikä Netti1000 ei nikottele, vaikka verkkoon olisi kytketty useita laitteita yhtä aikaa.

Laajakaistan kuukausimaksuun sisältyy Kaapelitelevisiopalvelu

Järvi-Suomen Valokuitun laajakaistapalvelupaketti sisältää aina myös Kaapelitelevisiopalvelun. Valokuituverkon kautta toimitettava tv-signaali takaa monipuolisen kanavatarjonnan ja varmatoimiset  tv-lähetykset, joissa kuvan laatu ei vaihtele säätilan mukaan.

Yritysasiakas, jätä yhteydenottopyyntö!

Palvelut yrityksille

Käyttöpaikkojen tiedot

Mikäli haluat solmia sopimuksen useampaan käyttöpaikkaan kerralla, kirjoita käyttöpaikkojen osoitetiedot alla olevaan viestikentään.

Valokuitupalvelut yrityksille ja taloyhtiöille

Tarjoamme Virtasalmen alueella myös monipuoliset tietoliikennepalvelut yrityksille. Taloyhtiöille valokuitu mahdollistaa huolettoman taloyhtiölaajakaistan ja kaapelitelevisiopalvelut.
Jätä yhteydenottopyyntö oheisella lomakkeella ja jutellaan lisää!

Usein kysytyt kysymykset

Rakentamispäätös on jo tehty: valokuituverkko rakennetaan Virtasalmen keskustaajaman alueelle, josta verkko jatkuu Väisälänkyläntietä eteenpäin kohti länttä  Kuosmalaan, Nevankylään, Kantalaan, Valkeiseen ja Petäikköön.

Valokuituliittymän voi tilata Virtasalmen valokuituhankkeen alueella kaikkiin kiinteistöihin. Emme tee erillisiä aluekohtaisia rakentamispäätöksiä; kaikki ilmoitetulle saatavuusalueelle tilatut liittymät toimitetaan. Verkkoa rakennetaan kuitenkin tarveperusteisesti: jos jollekin kadulle ei tule lainkaan valokuituliittymätilauksia, ei sinne myöskään rakenneta verkkoa.

Järvi-Suomen Valokuitu aloittaa valokuituverkon rakennustyöt Virtasalmen keskustaajamassa keväällä 2024. Kokonaisuudessaan Virtasalmen valokuituverkkohanke on valmis vuoden loppuun mennessä.

Liittymätilauksen voi tehdä vaikka heti – vain tilaamalla liittymän voi varmistaa, että valokuitu varmasti rakennetaan myös omalle kotikadulle.

Järvi-Suomen Valokuitu tarjoaa Virtasalmen valokuituhankkeen alueelle valokuituliittymän hintaan 799 euroa. Hinta sisältää liittymän asennuksen, päätelaitteen ja käyttöönoton. Valokuituliittymän hinta edellyttää 24 kk sitoumusta laajakaistapalvelusta.

Tekemästäsi ehdollisesta sopimuksesta tulisi selvästi käydä ilmi, milloin ja millä ehdoilla operaattori tekee alueen rakentamispäätöksen. Sopimuksen irtisanomisesta voi seurata purkumaksu, mutta ennen rakentamisen aloittamista se ei saisi sisältää kuin välittömästi tilauksestasi aiheutuneita kuluja.

Lue lisää ehdollisten valokuitusopimusten ehdoista artikkelistamme

Mikä on Järvi-Suomen Valokuitu?

Järvi-Suomen Valokuitu Oy on 2023 perustettu Suur-Savon Sähkö -konsernin tytäryhtiö, joka täydentää Järvi-Suomen alueella olemassa olevaa vahvojen laajakaistayhteyksien tarjontaa.