Valokuitu kotiin

Tehokkaimmat ja toimintavarmimmat nettiyhteydet toteutetaan valokuidulla.
Valokuituliittymä on panostus parempaan asumiseen – ihan koko perheelle. Tilaa valokuitu kotiin ja voit heittää hyvästit pätkiville nettiyhteyksille.

Järvi-Suomen Valokuidun laajakaistapalvelun lisäksi tuo valokuitu kotiin huolettoman kaapelitelevisiopalvelun – enää ei TV-kuvan terävyys ole säästä kiinni.

Valokuituliittymä + laajakaistapalvelu

Jotta saat nettiyhteyden toimimaan, tarvitset sekä valokuituliittymän että siihen sopivan laajakaistapalvelun.

Kuukausiveloitettavan nettipalvelun hinta määräytyy netin nopeuden mukaan. Kuukausihinta sisältää nettipalvelun sekä kaapelitelevisiopalvelun.

Valokuitu kotiin 799 €

Hintaan sisältyy valokuitu kotiin, päätelaitteen ja liittymäyhteyden avaamisen yksityisasiakkaille. Emme lisää hintaan ylimääräisiä yllätysmaksuja.

Vain yksi poikkeus on: pystymme toimittamaan liittymän kiinteällä hinnalla, kun kiinteistö sijaitsee korkeintaan 500 metrin etäisyydellä valokuituverkon yhteyspisteestä. Jos se sijaitsee kauempana, ylimenevä osuus hinnoitellaan 10 €/m (sis. alv 24 %).

Valokuituliittymä edellyttää 24 kk sitoumusta laajakaistapalvelusta.

Laajakaistapalvelu

Netti200 + kaapelitelevisiopalvelu yht.

44 €/kk

Symmetrinen 200 Mbit/s yhteysnopeus on hyvä perusnopeus, joka tarjoaa rivakkaa tiedonsiirtoa myös satunnaiselle etätyöskentelijälle tai maltilliseen nettipelaamiseen.

 

Netti500 + kaapelitelevisiopalvelu yht. 

51 €/kk

Symmetrinen 500 Mbit/s yhteysnopeus on laajakaistapalvelu koko perheelle ja taipuu etätyöskentelijän kotitoimistossa sujuvasti suurienkin tiedostojen käsittelyyn.

Netti1000 + kaapelitelevisiopalvelu yht. 

59 €/kk

Kun haluat parhaan, valitse symmetrinen 1000 Mbit/s yhteysnopeus. Tällä yhteydellä hoituu vaivattomasti erittäin suurien tiedostojen lataus ja lähetys.

format_quote

Toteutamme sen, minkä lupaamme

Sinun ei tarvitse odottaa rakentamispäätöstä

Jos kiinteistösi sijaitsee Järvi-Suomen Valokuituverkon alueella, voit tilata valokuituliittymän vaikka heti. Toisin kuin monet muut valokuitua tarjoavat yritykset, meidän valokuitutarjouksemme ovat aina sitovia: jos osoitteesi sijaitsee saatavuusalueella, toimitamme sinulle liittymän.
Uutta valokuituverkkoa rakennetaan sulan maan aikana ja valokuituliittymän toimitusaika riippuu verkon rakentamisen tilanteesta. Nyt tilatut liittymät toimitetaan vuosien 2024 ja 2025 aikana. Tarkemman toimitusajan näet liittymätarjouksestasi.