Valokuitu taloyhtiöön

Toimiva arki edellyttää, että meillä on mahdollisuus asioida netin kautta digitaalisissa kanavissa, jotka tuovat ratkaisuja elämän eri tarpeisiin. Eri ikäiset tarvitsevat monenlaisia palveluita aina terveyteen liittyvistä palveluista viihdepalveluihin. Digitaalisten palveluiden tarve on kasvussa riippumatta ikäluokasta. Vahva valokuituun perustuva laajakaistayhteys on myös tärkeä osa asunto-osakkeiden ja asunto-osakeyhtiöiden arvoa.

Järvi-Suomen Valokuitu Oy:n valokuituliittymä on taloyhtiölle helppo ja laadukas ratkaisu.

format_quote

Taloyhtiölaajakaista ja kaapeliTV tekevät asumisesta huoletonta

Miksi taloyhtiöön kannattaa hankkia valokuituyhteys?

Nykyaikaisessa taloyhtiössä on myös nykyaikaiset tietoliikenneyhteydet. Valokuitu takaa jokaiseen huoneistoon nopean ja toimintavarman tietoliikenneyhteyden. Yhteysnopeus ei valokuidussa vaihtele verkon ruuhkahuippujen mukaan, vaan toimii tasaisesti riippumatta naapuruston internetkäyttäjien määrästä.

Valokuitu taloyhtiöön hankitaan yhtiökokouksen päätöksellä. Jos taloyhtiössä on jo nykyaikainen sisäverkko, saadaan siitä taloyhtiön valokuituliittymällä täysi hyöty irti.

Valokuitu taloyhtiöön hinta

Taloyhtiön valokuituliittymästä tuodaan jokaiseen huoneistoon laajakaistapalvelu ja kaapelitelevisio. Taloyhtiön laajakaista- ja kaapelitelevisiopalvelun kuukausimaksu on edullinen ja käyttömukavuus huippuluokkaa.

Taloyhtiössä valokuidun hinta riippuu taloyhtiön huoneistojen määrästä, mahdollisesti tarvittavista sisäverkkotöistä ja valokuidun sisäänvienneistä huoneistoihin. Jos valokuitu taloyhtiöön kiinnostaa, jätä yhteydenottopyyntö sivun lopusta löytyvällä lomakkeella.

Valokuitupalvelut taloyhtiön asukkaalle

Järvi-Suomen Valokuidun taloyhtiölaajakaista tuo jokaiseen huoneistoon laajakaistapalvelun perusnopeudella 30/30 Mbit/s ja huolettoman kaapelitelevisiopalvelun. Jos perusnopeus tuntuu liian hitaalta, voi huoneiston haltija tilata käyttöönsä nopeudennoston. Nopeudennoston kuukausimaksu laskutetaan suoraan tilaajalta.

Yksittäiseen taloyhtiön huoneistoon oman valokuituliittymän tilaaminen ei ole mahdollista. Tutustu askelmerkkeihin, joilla valokuituliittymä tulee taloyhtiöön:

Valokuitu taloyhtiöön? Jätä yhteydenottopyyntö

Palvelut taloyhtiöille

Käyttöpaikkojen tiedot
Anna numero väliltä 09999.

Mikäli haluat solmia sopimuksen useampaan käyttöpaikkaan kerralla, kirjoita käyttöpaikkojen osoitetiedot ja asuntojen lukumäärä alla olevaan viestikentään.

Lomaketta suojaa reCAPTCHA, johon pätevät Googlen tietosuojakäytäntö ja käyttöehdot.

Taloyhtiölaajakaistan ja kaapelitelevisiopalvelun käyttöönotto edellyttää taloyhtiön yhtiökokouksen päätöstä. Ota yhteyttä ja jutellaan lisää!