Meiltä saat valokuituliittymän, nettiyhteyden ja kaapelitelevisiopalvelut

Jotta voit tehdä sujuvasti töitä, yrittää, käydä etälääkärillä, pyörittää matkailupalveluita, pelata ja viihtyä uutuussarjojen parissa myös haja-asutusaluella, tarvitset nopean ja toimintavarman nettiyhteyden.

Tarjoamme asiakkaillemme vahvaan valokuituverkkoon perustuvia internetyhteyksiä. Pystymme toimittamaan varmat nettiyhteydet myös kuntataajamien ulkopuolelle.
Valokuituliittymät ensimmäisille alueille ovat myynnissä nyt ja ensimmäiset liittymätoimitukset tapahtuvat  2023.

Tutustu palveluihimme

Kuluttajille

Valokuituliittymä, valonnopea laajakaista ja kaapelitelevisiopalvelut.

Yrityksille

Monipuoliset ja luotettavat tietoliikennepalvelut yrityskäyttöön.

Taloyhtiöille

Taloyhtiölaajakaista ja kaapelitelevisiopalvelu tekevät asumisesta huoletonta.

Näillä alueilla palvelemme

Toteutamme valokuituverkkoja ensimmäisenä Joutsan keskustaajaman Karimäen alueelle, Juvalle Pieksämäen tien varrelle Vehmaan risteyksen ja Saarikon väliselle alueelle sekä Mikkelin Ristiinan Löydön alueelle.
Uusien toimitusalueiden määrä Järvi-Suomen alueella kasvaa. Emme pysty kerralla vastaamaan kaikkeen kysyntään, mutta pitkällä aikavälillä kattavuus lisääntyy. Julkaisemme uusia toimitusalueita sitä mukaa kun ne varmistuvat.

Näille alueille olemme tulossa

Kykymme toimittaa valokuituliittymiä laajasti Järvi-Suomen alueella vahvistuu koko ajan. Vuosina 2023 ja 2024 meillä on valmiudet toimittaa valokuituliittymät useisiin tuhansiin kiinteistöihin.
Olemme varma ja luotettava valokuituliittymän toimittaja, sillä rakennamme valokuituverkkoa yhteisrakentamisena uusien säävarmojen sähköverkkojen kanssa. Hyödynnämme myös aiemmin uusittujen sähköverkkojen yhteyteen toteutettuja valokuitumahdollisuuksia.

Valokuituyhteyksiä rakentamalla luomme koko Järvi-Suomen elinvoimaista tulevaisuutta.