Meiltä saat valokuituliittymän, nettiyhteyden ja kaapelitelevisiopalvelut

Jotta voit tehdä sujuvasti töitä, yrittää, käydä etälääkärillä, pyörittää matkailupalveluita, pelata ja viihtyä uutuussarjojen parissa myös haja-asutusaluella, tarvitset nopean ja toimintavarman nettiyhteyden.

Tarjoamme asiakkaillemme vahvaan valokuituverkkoon perustuvia internetyhteyksiä. Pystymme toimittamaan varmat nettiyhteydet myös kuntataajamien ulkopuolelle.
Valokuituliittymät ensimmäisille alueille ovat myynnissä nyt ja ensimmäiset liittymätoimitukset tapahtuvat kesällä 2023.

Näillä alueilla palvelemme

Toteutamme valokuituverkkoja ensimmäisenä Joutsan keskustaajaman Karimäen alueelle, Juvalle Pieksämäen tien varrelle Vehmaan risteyksen ja Saarikon väliselle alueelle sekä Mikkelin Ristiinan Löydön alueelle. Näillä alueilla saat liittymäsi ja toimintavarman netin kesän 2023 aikana.
Uusien toimitusalueiden määrä Järvi-Suomen alueella kasvaa. Emme pysty kerralla vastaamaan kaikkeen kysyntään, mutta pitkällä aikavälillä kattavuus lisääntyy. Julkaisemme uusia toimitusalueita sitä mukaa kun ne varmistuvat.

Näille alueille olemme tulossa

Kykymme toimittaa valokuituliittymiä laajasti Järvi-Suomen alueella vahvistuu koko ajan. Vuosina 2023 ja 2024 meillä on valmiudet toimittaa valokuituliittymät useisiin tuhansiin kiinteistöihin.
Olemme varma ja luotettava valokuituliittymän toimittaja, sillä rakennamme valokuituverkkoa yhteisrakentamisena uusien säävarmojen sähköverkkojen kanssa. Hyödynnämme myös aiemmin uusittujen sähköverkkojen yhteyteen toteutettuja valokuitumahdollisuuksia.

Valokuituyhteyksiä rakentamalla luomme koko Järvi-Suomen elinvoimaista tulevaisuutta.

Valitse sinulle sopiva palvelupaketti

Jotta saat nettiyhteyden toimimaan, tarvitset sekä valokuituliittymän että siihen sopivan nettipaketin.

Valokuituliittymämme hinta sisältää liittymän, päätelaitteen ja yhteyden avaamisen yksityisasiakkaille. Emme lisää hintaan ylimääräisiä yllätysmaksuja.
Vain yksi poikkeus on: pystymme toimittamaan liittymän kiinteällä hinnalla, kun kiinteistö sijaitsee korkeintaan 500 metrin etäisyydellä valokuituverkon yhteyspisteestä. Jos se sijaitsee kauempana, ylimenevä osuus hinnoitellaan 10 €/m (sis. alv 24 %).

Kuukausiveloitettavan nettipalvelun hinta määräytyy netin nopeuden mukaan. Kuukausihinta sisältää nettipalvelun sekä kaapelitelevisiopalvelun.
Yritysten ja asunto-osakeyhtiöiden liittymien ja nettipakettien hinnat määritellään tarjouksen mukaan.

 

Internetyhteys 200 M

44€/kk

200 M + kaapelitelevisiopalvelu yhteensä 44 € /kk

Internetyhteys 500 M

51€/kk

500 M + kaapelitelevisiopalvelu yhteensä 51 € /kk

Internetyhteys 1 000 M

59€/kk

1 000 M + kaapelitelevisiopalvelu yhteensä 59 € /kk

Valokuituliittymä alkaen

799€

Valokuituliittymä, sisältää liittymän, päätelaitteen ja yhteyden avaamisen, kun kiinteistö sijaitsee korkeintaan 500 metrin etäisyydellä valokuituverkon yhteyspisteestä.

Kiinteä ip-osoite

10€/kk

 

Palvelut yrityksille

Pyydä tarjous lomakkeella

Palvelut yrityksille

Käyttöpaikkojen tiedot

Mikäli haluat solmia sopimuksen useampaan käyttöpaikkaan kerralla, kirjoita käyttöpaikkojen osoitetiedot alla olevaan viestikentään.

Tietoliikenneyhteyksien käytettävyys, nopeus ja toimintavarmuus ovat yritystoiminnan perusedellytyksiä – riippumatta toimialasta. Järvi-Suomen Valokuitu Oy:n koko toiminta teknisestä suunnittelusta tietoliikenneverkon laitevalintoihin ja kumppanuuksiin perustuu korkean luotettavuuden rakentamiseen. Järvi-Suomen Valokuitu Oyn toimintaperiaatteet ja kulttuuri ovat rakentuneet huoltovarmuutta turvanneessa Suur-Savon Sähkö -konsernissa. Tämä näkyy toimintamme vakaudessa myös yhteiskunnan poikkeusolosuhteissa.

Toimitamme yritysasiakkaillemme toimintavarmoja tietoliikenneyhteyksiä aina 1 000 MB/s tiedonsiirtonopeuksiin saakka.

format_quote

Toteutamme sen, minkä lupaamme

Palvelut taloyhtiöille

Pyydä tarjous lomakkeella

Palvelut taloyhtiöille

Käyttöpaikkojen tiedot
Anna numero väliltä 09999.

Mikäli haluat solmia sopimuksen useampaan käyttöpaikkaan kerralla, kirjoita käyttöpaikkojen osoitetiedot ja asuntojen lukumäärä alla olevaan viestikentään.

Toimiva arki edellyttää, että meillä on mahdollisuus asioida netin kautta digitaalisissa kanavissa, jotka tuovat ratkaisuja elämän eri tarpeisiin. Eri ikäiset tarvitsevat monenlaisia palveluita aina terveyteen liittyvistä palveluista viihdepalveluihin. Digitaalisten palveluiden tarve on kasvussa riippumatta ikäluokasta. Vahva valokuituun perustuva laajakaistayhteys on myös tärkeä osa asunto-osakkeiden ja asunto-osakeyhtiöiden arvoa.

Järvi-Suomen Valokuitu Oy:n valokuituliittymä on taloyhtiölle helppo ja laadukas ratkaisu.