Järvi-Suomen Valokuitu Oy:n uudeksi toimitusjohtajaksi on nimitetty Kari Järvinen

Kari Järvinen aloittaa valokuituliittymiä, laajakaista- ja kaapelitelevisiopalveluita tarjoavan Järvi-Suomen Valokuitu Oy:n toimitusjohtajana 1.3.2024. Ennen nimitystään Järvinen on toiminut yhtiön operatiivisena johtajana.

Kari Järvinen seuraa tehtävässään Markus Tykkyläistä, joka siirtyy maaliskuun alussa pois Suur-Savon Sähkö -konsernin palveluksesta ja samalla Järvi-Suomen Valokuitu Oy:n toimitusjohtajan paikalta.

”Järvi-Suomen Valokuitu perustettiin vuoden 2023 alussa, ja vuoden lopussa käynnistimme internetpalvelut ensimmäisille asiakkaille. Palveluiden aloittamista on edeltänyt valtava työmäärä viime vuoden aikana. Kari Järvinen oli viime vuonna ratkaisevassa roolissa onnistuneen liikkeelle lähdön turvaamisessa. Luottavaisin mielin voin jättää yhtiön hänen käsiinsä”, Markus Tykkyläinen kertoo.

”Markuksen johdolla on rakennettu vahva perusta Järvi-Suomen Valokuitu Oy:n liiketoiminnan onnistuneeseen käynnistymiseen. Nyt olemme siirtyneet seuraavaan vaiheeseen ja käynnistäneet palveluidemme johdonmukaisen markkinoinnin ja myynnin toiminta-alueemme kuluttajille, yhteisöille ja yrityksille”, Kari Järvinen kommentoi.

Ensimmäiset markkinareaktiot ja asiakkaiden osoittama kiinnostus Järvi-Suomen Valokuidun palveluita kohtaan ovat olleet erittäin positiivisia.

”Minulla on vahva usko siihen, että onnistumme kasvamaan merkittäväksi alueelliseksi ja kasvolliseksi toimijaksi, joka tarjoaa laajakaista- ja kaapelitelevisiopalveluja sekä yritysten tietoliikenneratkaisuja asiakkaillemme”, Järvinen kertoo.

Järvi-Suomen Valokuitu Oy on käynnistänyt valokuituliittymien tarjonnan lähes viidelläkymmenellä eri alueella Järvi-Suomessa. Verkkoa rakennettaessa hyödynnetään sähköverkon ja valokuituverkon yhteisrakentamista, ja Suur-Savon Sähkö -konsernilla on yhteisrakentamisen myötä jo nyt käytössään Järvi-Suomen alueen kattavin valokuidun runkoverkko. Laaja runkoverkko mahdollistaa nopeiden tietoliikenneyhteyksien toimittamisen myös haja-asutusalueille turvaamaan ja vahvistamaan alueellista elinvoimaa.

Samankaltaisia uutisia

15.04.2024

Järvi-Suomen Valokuitu aloittaa verkon rakennustyöt Lievestuoreella

Järvi-Suomen Valokuitu aloittaa valokuituverkon rakennustyöt Lievestuoreen taajamassa maanantaina 22. huhtikuuta. Lievestuoreen valokuituverkon kaivuutyöt alkavat Männiköntien ja Petäjätien ympäristössä ja ensimmäisten valokuituliittymien odotetaan olevan käyttövalmiita syksyyn mennessä. Järvi-Suomen Valokuitu investoi Lievestuoreen alueen tietoliikenneyhteyksien parantamiseen n. 750 000 euroa. Kyseessä on puhtaasti yhtiön oma rakennushanke, eikä siinä ole mukana yhteiskunnan tukea. Hankkeen urakoitsijana toimii Elvera Oy. Lievestuoreen […]
12.04.2024

Järvi-Suomen Valokuitu rekrytoi: Myyntipäällikkö

Olisitko sinä Topin, Henriikan ja Esan uusi työkaveri? Järvi-Suomen Valokuitu Oy etsii tuloshakuista myyntipäällikköä rakentamaan yhdessä toivottua tulevaisuutta Järvi-Suomen alueelle.  Myyntipäällikkönä tehtäviisi kuuluvat valokuituliittymien ja niiden ympärille rakentuvien lisäarvopalveluiden myynti, markkinaseuranta, osallistuminen kampanjoiden suunnitteluun sekä toteutukseen ja ennen kaikkea asiakkaiden tarpeiden kuuntelu sekä asiakkuuksien kokonaisvaltainen hallinta. Asiakaskuntamme koostuu niin kuluttaja-asiakkaista, yrityksistä kuin taloyhtiöistäkin. Toivomme, että sinulla on jo kokemusta […]
08.04.2024

Valokuituverkon rakennustyöt käynnistyvät Mäntyharjussa

Järvi-Suomen Valokuitu aloittaa valokuituverkon rakennustyöt Mäntyharjussa maanantaina 15. huhtikuuta. Nopeat tietoliikenneyhteydet mahdollistavan valokuituverkon kaivuutyöt alkavat huhtikuun puolivälissä neljän kaivinkoneyksikön voimin Teerilahdentiellä, Lahnapolulla ja Madepolulla. Sieltä verkon rakennus etenee vielä tämän vuoden aikana Laidunmaalle, Lustilaan ja Vuoriniemelle. Ensimmäiset valokuituliittymät ovat käyttövalmiita syksyllä. Järvi-Suomen Valokuitu investoi Mäntyharjun keskustaajaman tietoliikenneyhteyksien parantamiseen 1,4 miljoonaa euroa. Kyseessä on puhtaasti yhtiön […]